Magasinet «Demring»

Tverrfaglig Forums magasin DEMRING har samme formål som forumet: å utvide vår livskunnskap for å leve harmonisk i samfunnet og naturen. Temaene hentes fra: filosofi, psykologi, spiritualitet, ulike kunstarter, naturvitenskap, helse og samfunn.

Navnet DEMRING innebærer ikke bare en fysisk – men også indre oppvåkning.

Tverrfaglig forum ønsker å tilby en motvekt til informasjonsflommen i samfunnet. Innholdet av tidsuavhengig livsvisdom, er til å dvele ved , har en rolig, estetisk design, krydret poesi og visuelle bilder, behagelig skriftstørrelse og finnes kun i høy kvalitet papirutgave.

Innholdet i magasinet skal ha fokus på formidling av essensen av foredrag (basert på lydbåndopptak) i forumets foredragsserier fra 1982 og framover. Et knippe skribenter har selv valgt ut tema og foredragsholder til den enkelte artikkelen.  Magasinet vil komme ut normalt 2 ganger pr år; vår og høst. 2020 er det forsinket, grunnet coronapandemien, så Demring nr.2 kommer i begynnelsen av høstsemesteret.

Magasinet er til salgs på alle forummøter, samt på Integral Psykologisk Institutt As, Hvalstad i Asker for kr 80,-

Ønsker du magasinet tilsendt, hjelper vi deg gjerne med dette for et tillegg på kr 50,- for frakt og emballasje (med forbehold om portoendringer).
Send en mail med ditt navn og postadresse, eller til den du ønsker det tilsendt til som gave, til post@forumviten.info der du også bekrefter innbetaling av kr 130,-  på Tverrfaglig forum konto 05321215078 eller har vippset til 79506 (kjøp og betal). Merk innbetalingen med «Demring».