Magasinet «Demring»

Tverrfaglig Forums magasin DEMRING har samme formål som forumet: å utvide vår livskunnskap for å leve harmonisk i samfunnet og naturen. Temaene hentes fra: filosofi, psykologi, spiritualitet, ulike kunstarter, naturvitenskap, helse og samfunn.

Navnet DEMRING innebærer ikke bare en fysisk – men også indre oppvåkning.

Tverrfaglig forum ønsker å tilby en motvekt til informasjonsflommen i samfunnet. Innholdet av tidsuavhengig livsvisdom, er til å dvele ved , har en rolig, estetisk design, krydret poesi og visuelle bilder, behagelig skriftstørrelse og finnes kun i høy kvalitet papirutgave.

Innholdet i magasinet har i stor grad fokus på formidling av essensen av foredrag (basert på lydbåndopptak) i forumets foredragsserier fra 1982 og framover. Et knippe skribenter har selv valgt ut tema og foredragsholder til den enkelte artikkelen.  Det er også rom for kortere artikler basert på selvstendige kloke refleksjoner. Også dikt, malerier og fotografier som løfter det estetiske bidraget og tilfører en annen dimensjon av livskunnskap, blir valgt ut. Magasinet vil komme ut normalt 2 ganger pr år; vår og høst.

Har du bidrag til magasinet som du tror er passende eller spørsmål om innholdet, kan du kontakte redaktør Grethe Nordhelle på post@nordhelle.no eller mobil 928 00 226.

Magasinet er til salgs på alle forummøter, samt på Integral Psykologisk Institutt As, Hvalstad i Asker for kr 80,-

Ønsker du magasinet tilsendt, hjelper vi deg gjerne med dette for et tillegg på kr 55,- for porto (med forbehold om portoendringer).

NB: fra tid til annen har vi tilbud ved kjøp av alle utgitte numre av det tidløse livskunnskapsmagasinet. Følg med på forumets Facebook side og nyhetsbrev, som vi sender ut til alle som har sendt sin mailadresse til oss.
TILBUD: kjøp 4 magasin og få et ekstra gratis.
NB, frakt tilkommer ved sending.

Demring bestilles ved å sende en e-post til post@forumviten.info.
Bestillingen SKAL inneholde:
– Bekreftelse på innbetaling for magasinet , + frakt, totalt kr 130, – for ett magasin.
– Navn og postadresse til mottaker av magasinet. Husk å oppgi hvilke(t) nummer av Demring du bestiller.


Du kan betale ved å overføre direkte til Tverrfaglig forum konto 05321215078 eller vipps til 79506 (kjøp og betal). Merk innbetalingen med «Demring».