28. Mars – Sissel Gran

Når kjærligheten tar slutt. Om kjærlighetens dynamikk og håpet som sjeldent dør.

Hva leder fram til menneskers beslutning om å forlate sin partner?                                                                Det er så lett å gå fra hverandre, sier mange.                                                                                                    Sissel Gran sier: Kjærlighet dør ikke så lett. De som går, går ikke på grunn av krangler, kommunikasjonssvikt eller ulikheter i personlighet.                                                                                             De går for å redde sitt døende selv.

Sissel Gran er psykologspesialist, med egen privatpraksis i Oslo. Hun brenner for psykologisk folkeopplysning, og har bidratt rikt i det offentlige rom med sin kunnskap. Parterapeut, veileder, foredragsholder, skribent og forfatter av bøker om kjærlighetens dynamikk, forelskelse, grunnemosjoner og hekt.                                                                                                                                                                       Sissel Grans siste bok: «Det er slutt – historier om løsrivelse» Aschehoug forlag, 2016.

Foredraget holdes i Universitetsbiblioteket på Blindern, Molkte Moesvei 39 – Georg Sverdrups Hus – Auditorium 1. Tidspunkt: 1900 – 2100